"Üks asi, mida siiski ei saa jätta küsimata. Terve Eesti nägi seda, kuidas Alma sai koroonasüsti, aga teie ise seda ei teinud. Miks?" uurib Kersna otsekoheselt.

"Ma ei oska öelda, miks. Sellel hetkel, kui kogu see vaktsineerimine algas, siis mul oli väga mitmeid tööd. Mitmed etendused tulemas. Ma olin kuulnud paarilt kolleegilt, kes olid saanud vaktsiini, et nad olid olnud lausa mitu päeva haiged lausa. Ma nii kartsin, et äkki mul ka midagi juhtub, äkki minu pärast jääb ka järsku etendus ära. Korraga tulid ka need paganama piirangud ning kõik etendused jäidki ära. Nii et ma oleks rahus võinud teha..." mõtiskleb Sallo.

"Inglid ikkagi jälle olid platsis?" küsib Kersna tagamõttega. "Olid platsis. Mulle meeldib uskuda, et siin materiaalses elus on miskit kõrgemat," nendib Sallo seepeale.

18. mail selgus, et armastatud näitleja Helgi Sallo põdes koroonat. Kroonika pöördus kommentaari osas ka näitleja enda poole, kuid Sallo ei soovinud seda teemat kommenteerida.

„Teatris on olnud üksikuid koroonajuhtumeid, kuid tänu pidevale kiirtestimisele keegi teine nakatunud ei ole ning teatrimajja ja proovi tohib tulla üksnes negatiivse testitulemusega,” kommenteeris Rahvusooperi kommunikatsioonijuht Marion Leppik olukorda lähemalt.

„Samamoodi, kui me Ülo viime hambaarsti juurde, siis ega me näitlejal hambaid päriselt ei puuri. See on ikkagi näitlemine," ütles Andra Teede ERR-ile. Ometi oli too "Õnne 13" nähtud episood paar kuud tagasi suureks eeskujuks ja julgustuseks riskigrupile, kes olid parema meelega nõus end laskma ka vaktsineerida.

Vaata täispikka autorisaadet Helgi Sallost!