"Neid omadusi kuulates on mul tunne, et selline inimene on juba leitud ja see oli Kasatšoki-Jüri," imestas reporter. "Miks me pole teda superfinaalis näinud?" uuris ta Birgit Sarrapilt. "Tal võiks tõesti olla oma show," arvas Birgit, avaldades ka põhjuse, miks Jüri tihe külastus staarisaatesse pole siiski superfinaali laval lõppenud.

Möödunud nädalal avalikustati TV3 tänavuse sügishooaja hittsaate "Eesti otsib superstaari" žüriiliikmed. Sel korral istuvad tähtsa laua taga Mihkel Raud, Koit Toome ja Birgit Sarrap.

Superstaarisaate senise seitsme hooaja jooksul on kohtunikelaua taga olnud Mihkel Raud, Rein Rannap, Heidy Purga, Maarja-Liis Ilus, Mart Sander, Tanel Padar, Jarek Kasar, Eda-Ines Etti ja Koit Toome.

"Eesti otsib superstaari" uut hooaega juhib Karl-Erik Taukar. Eesti kaheksandale superstaarile kuulub TV3 ja SEBi poolt 10 000 eurot ja artistileping Universal Music Balticsiga, millega kaasnevad lühialbum, mis valmib tipp-produtsentide käe all ja professionaalne muusikavideo. Peale selle saab võitjast Universal Music Balticsi prioriteetartist; võitja singlid/lühialbum saavad professionaalse meeskonna turundustoe ja täismahus Spotify Premiumi promokampaania.

Eelvoorudesse registreerumiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel. Saatesse saab end kirja panna kuni 14. augustini, mil Ülemiste keskuses toimub superstaarisaate 8. hooaja suur avavoor.