Oma erilisel päeval lasi Kylie välja ka enda uue meigikollektsiooni. Sünnipäeva ning uue kollektsiooni tähistamine toimus Kylie kodus, kus õu oli kaetud värviliste tulukeste ning küünaldega. Kohal olid Kim, Khloe, Kourtney Kardashian ning Kendall ja Kris Jenner. Lisaks olid kutsutud Kylie sõbrad Victoria Villarroel, Carter Gregory ja Yris Palmer.

Peol kostitati külalisi Rootsi lauas, mis oli heast toidust lookas. Buffet-hommikusöögil võis leida Kylie lemmiktoite nagu kaneelirulle, avokaado röstsaia, glasuuritud sõõrikuid, pannkooke, munaputru ning palju muud maitsvat.

Jenner demonstreeris Instagramis ülisuuri lillekimpe, mis talle sünnipäeva puhul kingiti. Lilli oli nii palju, et need täitsid ära kogu tema maja ning hoovi.

Külaliste (sh sõbrade Victoria Villarroel, Carter Gregory ja Yris Palmer) meelelahutuseks korraldas Kylie maaliklassi koos kunstniku Timree Goldiga. Sünnipäevalaps kandis oma sünnipäeval boheemlaslikku helerohelist kleiti, millel oli avar dekoltee ning lahtine selja tagaosa.