Meedias on palju räägitud Obamade ja kuningliku paari vahelistest headest suhetest ning seetõttu eeldati, et isegi pärast külaliste nimekirja lühendamist on Harry ja Meghan peole tulemas. Nimelt pidi Obama umbes sadakond sõpra ja tuttavat kutsest ilma jätma, sest koroonaviiruse tõttu sai niigi suur sünnipäevapidu palju kriitikanooli.

Samal ajal jõudis peole meelelahutusmaailma tõeline koorekiht. Juubelil pidutsesid Beyonce, Tom Hanks, Bruce Springsteen, Jay-Z, Alicia Keys, John Legend, Oprah Winfrey, George Clooney ja paljud teised.

Obamaga samal päeval sünnipäeva tähistav Meghan ja Harry aga ei jäänud lõppvalikusse, sest tegelikkuses ei nõustu Obamad nende suhtumisega, mis on suunatud nii printsi kui ka näitlejatari perekondade suunas, kirjutab The Sun.

Hiljuti küsiti Michelle Obamalt Harry ja Meghani intervjuu kohta, mida nad andsid tänavu kevadel Oprah Winfreyle. "Ma lihtsalt palvetan, et nende vahel oleks andestust ning millalgi saabuks selgus, armastus ja kindlus, sest pole midagi tähtsamat kui perekond," ütles Michelle.

Kuid Obamade jaoks on probleemiks see, et Sussexite rünnak ei ole olnud ainult üks vihapurse Harry perekonna suunal, mida saaks andestada, vaid see pall veereb aina suuremaks. Endine presidendipaar loodab tulevikus, et nende kaks täiskasvanud tütart nendega nii ei käitu.