"Aitäh teie kirjade eest! Oleme nüüd skandaaliga kursis ja meie ei poolda sellist käitumist. Palusime tal Pandy storyd maha võtta ja edaspidi temaga koostööd ei tee," kirjutas firma oma Instagrami loos.

Millest kõik alguse sai?

Triinu Liisil oli kaks kassi ning olude sunnil pidi ta nad ära andma. Tema jälgijad on tundnud aga suurt huvi, et kuhu tema kassid kadusid.

"Umbes seitse-kaheksa aastat tagasi Mallukas võttis endale kaks kiisupoega Pesaleidjast ning mina ja Kristo (Triinu endine abikaasa - toim.) võtsime nad endale. Peale mõnda aega, kui nad olid Mallu juures olnud. Nad elasid minuga rõõmsalt umbes kuus aastat ja siis me läksime Kristoga lahku ning mina jäin pojaga kahekesi," rääkis Triinu Liis.

"Töötasin lasteaias ja töötasin täiskohaga kinnisvarabüroos. Ja ma olin üksinda lapsega kodus ning hoolitsesin kodu eest. Justinit siis veel ei olnud. Kuna mu tööpäevad olid reaalselt vahest kümme-üksteist tundi, siis ühel hetkel oli mul kasside jaoks nii vähe aega, et nad läksid stressi."

Triinu sõnul olid kassid üksinda väga palju. "Tundus ainuõige neile uus hoolitsev kodu leida, kus nad saaksid päriselt tähelepanu ja armastust. Aga siis teatud aktivistid otsustasid, et äkki Triinu Liis lasi oma kassid ära tappa. Siis see pandi see mega suure kella külge, see oli uudistes igal pool," ütles ta ning lisas, et lõpuks tekkis tal meeletu suur trots ja ta isegi ei suutnud sellest enam rääkida.

Triinu Liisi kaitseks astus välja ka tema Austraalia päritolu abikaasa Justin, kes ütles, et tegemist on vaid nende ja Pesaleidja vahelise probleemiga, millesse teistel pole üldse asja.