Britney toetajad on juba paar aastat survet avaldanud avalikult tema isale ja ka Los Angelese kohtule, et Britney pääseks eeskoste alt. Tundub, et lõpuks on tunneli lõpus paistmas valgus, sest neljapäeval andis popstaari skandaalne isa kohtupaberites teada, et kavatseb eeskostest tagasi astuda.

"Tegelikult ei ole mingit alust eeskoste peatamiseks või härra Spearsi tagandamiseks ja on väga vaieldav, kas eeskostja vahetus oleks proua Spearsi huvides," seisab kohtudokumentides, mida esitasid staari isa advokaadid.

Kuid sellegipoolest on Jamie Spears enda sõnul põhjendamatute rünnakute pidev sihtmärk ning avalikuks saanud lahing oma tütrega ei ole Britney parimates huvides. "Härra Spears kavatseb teha koostööd kohtu ja oma tütre uute juristidega, et eeskoste üleminek toimuks korrektselt," seisab paberites.

Selline samm Jamie Spearsi poolt on üllatav, sest antud paberid tulid avalikuks päev pärast seda, kui kohtunik lükkas tagasi Britney advokaadi Mathew Rosengarti esitatud avalduse 29. septembril toimuma pidanud kohtuistungi üleviimise 23. augustile, et Britney saaks eeskostest võimalikult kiiresti vabaneda.