"Me sulgesime Tartu toimetuse või Duo Media õigemini sulges," nendib Vare. "Põhjus on väga lihtne - kohalikku reklaamiturgu ei ole Eestis praktiliselt olemas."

Uurides ka Varelt, kas vastab ka tõele, et neil on plaanis kärpida täis- ja pooltunniuudiste mahtu, tõdeb ta, et otseselt mitte. "Pigem on see seotud uue sügisprogrammiga ja me kindlasti ei kärbi täistunniuudiste mahtu. Pigem vastupidi. Lihtsalt keset päeva kaovad mõned pooltunniuudised ära."

Muu hulgas selgitab ta ka, et 30. augustist hakkab jooksma uus programm. "Ehkki igapäevane töö Tartu toimetuses lõpetatakse, tehakse mingisuguseid saateid sealt ikka edasi," märgib Vare, öeldes, et Tartu toimetuses töötaski igapäevaselt kaks inimest - Liis Seljamaa ja Madis Ligi.

Priit Vare tõdeb ka lõpetuseks, et kõik teised muutused on seotud uute saadetega, mis alustavad 30. augustist. "Meil tuleb ka uusi inimesi juurde, kellest ma hetkel veel rääkida ei saa," lausub ta, öeldes, et töö kaotanud Seljamaa ja Ligi peavad endale igapäevaselt ise uue töökoha vaatama. "Me saame neile ehk küll vahel pakkuda mingisuguseid lisaprojekte.

Kuku kuulub Postimehe meediagruppi, mille omanikuks on Margus Linnamäe.