34-aastane Goulding, kes viimaste aastate jooksul on abiellunud ja saanud ka pisipoja Arthuri emaks, tunnistab, et tema halvimad päevad olid lausa kohutavad.

Naise sõnul tundis ta nagu ta oleks aheldatud rihmaga kosmosesüstikule. Lõputud telesaated, auhinnatseremooniad ja päevas kolme erinevasse riiki reisimine oli küll tema unistuste täitumine, kuid paanikahood kurnasid teda meeletult. Raamatus kirjeldab ta ühte otsesaadet, mida ta pole siiani suutnud järgi vaadata, sest ta näeb terrorit oma silmades.

Haiglasse sattus ta pärast oma lähedase sõbra isa surma, mille tõttu tekkis tal kohutav paanikahoog.

Hoolimata arstide ravist hakkas ta neid hooge enda peas normaliseerima, öeldes, et need on osa rutiinist. Seejärel otsustas Ellie minna teraapiasse.

Nüüd tõdeb Gpulding, et sealne abi muutis elu ja kui ta hakkas oma paanikahoogudest toibuma, sai fitnessist tema uus olemus. Kuid see, mis algas 30-minutilise treeningutega päevas, muutus tema vanglaks, kus ta kasutas seda muude probleemide vältimiseks.

See viis ka selleni, et ta hakkas sööma ebatervislikult, kuna ta oli endale juurutanud mõtteviisi, kus ta luges igat kalorit.