"Jah, ma pidin rassismiga kokku puutuma, aga seda ka Prantsusmaal," meenutas Endla Vaher aega, kui ta oli koos Jean-Baptiste Alaize'iga. "Eestis oli üks väike intsident. Olime Haapsalus ja kõndisime JBga ning 50-60 aastane mees pingi peal ütles, et mine koju tagasi vms. Täpselt ei mäleta, aga asi lahenes. Neid intsidente juhtub igal pool ja mitte ainult Eestis."

"Aga ega lihtne ei ole Eestis olla kellegagi koos, kes ei ole siinsele ühiskonnale omane. Samas, mina keskendun iseendale ja oma õnnele. Inimesed, kes seda kommenteerivad, on ise väga õnnetud, piiratud mõtlemisega. Neil on peas palju muresid ja nad elavad seda teiste peal välja, millest on muidugi väga kahju. Loodan, et kõikidel oleks avatud mõtlemine, siis on elu ka lihtsam."

Jean-Baptiste Alaize

Endla rääkis ka, et kedagi konkreetselt tal praegu silmapiiril pole. "Eks ma olen ikka vahel kellelegi silma peale pannud ja nemad mulle, aga hetkel ei ole kedagi kindlat silmapiiril. Nagu ma ütlesin, olen suure osa elust vallaline olnud. Olen selline vaba hing, samas olen avatud sellele, mis tuleb."

"Ma ise ei arva, et mul oleks kaaslase osas kõrged nõudmised, aga ma tean, mida ma tahan. Kui ma ei näe seda, siis ei ole midagi teha ja tuleb edasi liikuda. Pigem ma arvan, et seda inimest ei ole minu teele sattunud."