Kelly Clarkson sai kohtus suure võidu, mille kohaselt kehtib lauljanna ja Brandon Blackstocki vahel sõlmitud abieluvaraleping. Brandon võitles istungi ajal tugevasti, kuid kohus otsustas ikka, et kõik, mille Clarkson abielu ajal teenis, kuulub talle, ja kõik, mille Blackstock abielu ajal teenis, kuulub talle, kirjutas TMZ.

Kelly, kes teenib kuus 15 miljonit dollarit Brandoni kümne tuhande vastu, ostis maamaja ning naine võib sellega teha, mida soovib. Ja nüüd tuleb välja, et Clarkson tahab selle maha müüa.

Laulja advokaat Laura Wasser andis juba ammu kohtule sisse dokumendid, soovides kohtult luba maamaja maha müüa. Brandoni advokaadid aga vaidlesid sellele vastu, öeldes, et abieluvaralepingu osas ei ole veel otsust tehtud.

Aga nüüd on otsus tehtud ja Brandonil pole maja osas mingit õigust. Clarksonil on ning mees peab endale peagi uue elukoha hankima. Ja see teebki olukorra keeruliseks. Kinnisvaramaakleril on raske leida maja näitamiseks vajalikke aegu, kui Brandon seal sees elab.

Järgmise sammuna saab Clarkson taaskord pöörduda kohtu poole ning lasta seal otsustada, kui tihti nad saavad maja näidata ja kui pikalt peab sellest Brandonile ette teatama. Teine variant oleks drastilisem - kohtult võidakse nõuda, et Brandon majast üldse lahkuks.