Praegu 43-aastane naine kaebas paari kohtusse, süüdistades neid tema ahistamises ja sundides teda enda väiteid tagasi võtma, kirjutas BBC.

Petty viibis neli ja pool aastat vanglas, kui tunnistas end teismelise neiu vägistamiskatses süüdi. Eelmisel aastal ta vahistati, kuna ta keeldus end seksuaalkurjategijana registreerimast.

Seksuaalrünnaku ohver väitis New Yorgi kohtule esitatud dokumentides, et Minaj pakkus talle läbi vaheisiku 500 000 dollarit, et ta enda väited Petty vastu tagasi võtaks.

Hagi kohaselt andis vaheisik pärast Petty vahistamist 2020. aastal räpparile naise numbri. Minaj helistas naisele ja pakkus, et ta lennutab tema ja tema pere Los Angelesse, kui ta saaks teda kuidagi aidata.

Pakkumisest aga keelduti.

Naine keeldus ka Minaj pakkumisest, mille kohaselt kirjutab tema pressiesindaja avalduse, kus ohver võtab enda süüdistused tagasi. Ohver olla Minajile lausa öelnud: "Mul on vaja, et sa naisena teaksid, et see juhtus."

Ohver ei ole olnud suuteline töötama alates maist 2020, kuna kannatab depressiooni, paranoia, ahistamise ja ähvarduste alla, mille põhjustas kuulus paar.

Hagi, kus on nõutud avaldamata kahjusumma, kohaselt elab naine peidus, kuna kardab räppari ja tema kaasosaliste tagajärgi. Muusiku advokaadid pole neid süüdistusi kommenteerinud.

Minajist ja Pettyst sai paar 2018. aastal ning nad abiellusid aasta hiljem. Neil on 11 kuune poeg.