Indialasest näitlejanna Rani Mukerji (43) on kuuldavasti suundumas Eesti poole, et näidelda oma järgmises filmis "Mrs Chatterjee Vs Norway", kuna filmitegijad ei tahtnud läbida Põhjamaade viisade saamise tülikat protsessi.

Tiim tahtis, et teos näeks välja võimalikult tõetruu. Viisade ootamine oleks olnud liiga pikk protsess niivõrd ettevalmistuste rohke filmi puhul.

Allikas lisab, et kui saadakse vajalikud load produktsioonifirmade Emmay Entertainment ja Zee Studios jaoks välismaale minekuks, siis Mukerji ja tiim alustab filmimist Eestis biomulli süsteemis, vältides kontakte muu maailmaga.

Näitleja Mukerji alustas 45-päevast võtteperioodi eelmisel nädalal ja plaanib lõpetada oktoobri alguses. 43-aastane näitleja lahkus hiljuti Mumbaist koos tütre Adiraga.

Film "Mrs Chatterjee Vs Norway", mille režissöör on stsenarist Ashima Chibber, põhineb kuuldavasti tõsielul toimunud sündmustel, mis juhtusid 2011. aastal, kui paarikese lapsed võeti Norra hoolekandeteenuste poolt ära, kuna nad olid väidetavalt sobimatud laste kasvatamiseks.