"Täiega igatsen. Sellist olukorda pole juba ammu juhtunud, sest tavaliselt käin seal kuukese ära, käin kõigil külas, tulen tagasi ja elan oma elu edasi. Praegu on tõesti selline igatsus peal, et tahaks kõiki näha," rääkis Daniel Levi R2 "Hommikus".

Küll aga ei tõmba Danielit ei ida- ega läänerannikule, aga Ohio osariiki, kus ta on sündinud ja kasvanud. "See on nagu suur maisipõld," kirjeldas Daniel koduosariiki.

Laulja kirjeldas ka oma lapsepõlve ja tõdes, kui erinev elu on seal võrreldes Eestiga. "Ameerikas ei lubata lastel väga elada seal. Eestis on sul lapsena niivõrd palju rohkem vabadust. Sa lähed majade vahele mängima. Kui ma kolisin Annelinna, siis hakkasid kohe asjad juhtuma. Vikatimees hakkas mind majade vahel taga ajama. Keegi sai kuskil labidaga pähe."

"Ameerikas aga öeldakse, et mine viieks minutiks aeda, aga tule siis ruttu tagasi. Seal elavad kõik hirmus ja ei saa lapsepõlve nautida," kirjeldas Daniel Levi.

Rääkides aga sellest, mida lapsed tohtisid teha, sõnas Daniel, et laste ülesandeks oli maisitõlvikutelt pärast nende keetmist koor maha võtta ja need siis isale anda, kes neid grillil koos soola ja võiga praadis.

Kuula, mida Daniel Levi Viinalass veel oma lapsepõlve kohta rääkis.