Vaiko Eplik:
Gunnar oli fenomenaalne nähtus Eesti muusikas, kuna ta suutis vähemalt 4 korda olla tõeliselt novaatorlike arengute esirinnas meie muusikas. Biitmuusika esimese laine esirinnas Mikronitega, rokipioneer ansambliga Ornament, sõuli ja fusioni eestvedaja Magnetic Bandiga ja hevi massidesse viia GGG ridades. Makske kinni või tehke järgi.

KrIstjan Kasearu:
Gunnar Graps on kahtlemata olnud minu jaoks üks suuremaid rokkmuusikuid Eesti muusikas. Tema omapärane ja kõrge hääl on koos tema energiaga on väga ainulaadne.

Gerli Padar:
Gunnar Grapsi sisemine põlemine laval võiks olla igale artistile eeskujuks. Teha oma asja ning teha seda südamest ja nii suure kirega! Kui mul tuli Näosaates kehastada Grapsi, siis alguses võttis ikka seest õõnsaks. Selle rolli veenvaks mängimiseks on vaja rohkem ettevalmistust kui nädal. Mul on olnud au ka varem Grapsile pühendatud kontserdil solistina üles astuda, mis tegi minu jaoks lugude valiku omamoodi lihtsamaks – valisin need, mis tol korral minul esitamata jäid,” lisab lauljanna Gerli Padar.

Piletid Gunnar Grapsile pühendatud kontsert õhtule on saadaval Piletitaskus. Vihma korral kaitseb publikut suur varjualune. Korraldajad meenutavad, et kõik vaktsineeritud pääsevad kontserdile vaktsineerimispassi ettenäitamisel ning kes veel pole vaktsineeritud saavad teha 8-euro eest Covid (kiir)testi, mille tulemuse saab kätte 15 minuti jooksul. Kontsert leiab aset Saku Mõisapargis ning toimub festivali Sack Von Sound raames.

Piletid müügil Piletitaskus.