“Plaan oli panna videoga maksimaalselt üle võlli ja lavastada selle suve kuumim armusuhe, millega tundub, et saime ka suurepäraselt hakkama. Mul on siiralt hea meel, et Daniel usaldas mind kogu seda hullust orkestreerima,” räägib režissöör Jaan Sinka.

“Loo sõnumi võimendamiseks otsustasime üheks peategelaseks ellu kutsuda Hot Dogi, kes sümboliseerib kõiki meie unistusi ja kõrvale jäetud kirgi, aga kelle jaoks on kiire elutempo kõrvalt ometi raske aega leida. Vajasime muusikavideo jaoks kõige idüllilisemat paika, kus aeg justkui seisaks ja kogu meeskonnaga nõustusime, et Kuressaare oli ainuõige valik,” lisab artist. Loo põneva muusikavideo taga on režissöör Jaan Sinka ja produtsent Merliin Vellend oma meeskonnaga. Osades: Hanna-Ly Aavik, Oskar Kala, Kristjan Taal ning tähelepanelikumal jälgimisel leiab Daniel Levi uuest videost ka Meisterjaani.

Värske lugu tuleb live esitlusele juba 21. augustil toimuval kontserdil klubis Laev. Suve viimase kontserdi annab Daniel Levi üheskoos produtsent Sander Mölderiga, kellega koostöös on Danieli varasemalt samuti mitmeid suviseid lugusid välja andnud.