"8 Out Of 10 Cats" on saade, mis analüüsib ja arutleb huumorivõtmes päevakajalisi uudiseid ning küsitlusi. Midagi sarnast teeb ka Eestis saade "Teletop".

"8 Out of 10 Cats" saates, mida juhtis ka Eestis esinemas käinud Jimmy Carr, oli Sean Lock üks meeskonna kaptenitest. Ta on üles astunud ka saadetes "QI", "The Last Leg", "Have I Got News for You" ja "The Big Fat Quiz of the Year", kirjutas BBC.

Mälestades Locki, kirjutas teine koomik Bill Bailey: "On valus kaotada oma ühte parimat sõpra Sean Locki, ta oli tõeliselt originaalne, tõeline koomik."

Jon Richardson, kes esines koos Lockiga saates "8 Out of 10 Cats", lisas: "Ma idealiseerisin Seani koomikuna pikalt enne seda, kui ma ise koomikuks hakkasin, ning kümme aastat tema kõrval töötades ei vähendanud seda kuidagi. Imeline koomik ja unikaalne hääl."

Ridamisi jätsid erinevad koomikud Seaniga hüvasti. Jimmy Carr säutsus: "Jubedad uudised Sean Locki kohta. Armastasin teda. Vaatan praegu tema klippe nutan ja naeran. Igatsen teda väga."

Ricky Gervais: "Äärmiselt kurvad uudised. Puhka rahus, suur Sean Lock. Üks naljakamaid ja mõjukamaid oma generatsiooni koomikuid. Imetlusväärne mees."

Produtsent ja saatejuht Richard Osman: "15 aasta jooksul, mil ma produtseerisin "8 Out Of 10 Cats" saadet, pani Sean mind tihti ja palju naerma. Unikaalne ja suurepärane koomik. Armastust tema perele ja paljudele sõpradele."

Sean Lock on sündinud Chertseys ning lahkus koolist 1980. aastate alguses, et ehitusele tööle minna. Aga seal töötades tekkis tal nahavähk, mille ta paneb süüks liigsele kokkupuutele päikesega. Ta paranes ja keskendus koomikukarjäärile.

Ta alustas teletööga 1993. aastal, aitas kirjutada 2001. aasta filmi "The Filthy Earth" stsenaariumi ning valiti 2000. aastal parimaks lavakoomikuks.

Loomulikult peavad Sean Locki meeles ka tema fännid, kellel on temaga seoses meeles paar sketši "8 Out Of 10 Cats" saatest. Üks nendest on mäng "Porgand kastis", mida Sean mängis koos Jon Richardsoniga. Mängu eesmärgiks oli veenda vastasmängijat, et just tema kastis on porgand.

Ja teine, kus Sean Lock räägib lasteraamatu stiilis loo tiigrist, kes tahtis end täis juua.