Näitleja kaheksa toa ja üheksa vannitoaga häärber, mis on ta koduks olnud 90-ndatest alates, on taas müügil sama hinnaga, mis mitu kuud tagasi – 85 miljonit dollarit.

Esialgu pani ta maja müüki 110 miljoni dollariga, kuid kui keegi selle vastu huvi ei tundnud, langetas ta hinda 25 miljoni dollari võrra. Peale seda ei tulnud häärberile ikka veel ühtegi pakkumist, mistõttu Stallone otsustas selle turult maha võtta. Nüüd on asjalood teistsugused, sest Lõuna California kinnisvaraturul käib praegu kauplemine kõrgemate hindadega kui kunagi varem. Sylvesteril on hea võimalus, et seekord keegi selle elamu ka ära ostab.

Kes krundi endale ostab, saab endaga kaasa ka hiilgasuure maatüki – kolme aakri ehk ligikaudu 12 140 m² suuruse maalapi. Terve kompleks näeb välja nagu palee, mis on näitleja oma nägemise järgi sisustatud ja ehitatud. Kinnisvara alla kuuluvad näiteks kaheksa auto kohaline garaaž, kunstistuudio, suur bassein, privaatne teater, jõusaal ja suitsetamistuba. Väärtust annab juurde muidugi ka see, et Stallone ise koos oma naise ja lastega elas selles häärberis.

Näitleja müüb kinnisvara, kuna ta ise koos oma perega on nüüdseks lahkunud teisele poole Ameerika Ühendriike Floridasse.

Viska pilk peale uhkele elamisele TMZ veebilehel.