"Meil on nii hea meel, et "The Reason Is You" jõuab kuulajateni just täna, Eesti taasiseseisvumispäeval, sest selle laulu video on meie esimene rahvusvahelisele turule suunatud muusikavideo, mis filmitud Eestis," rääkis bändi liige Piret Järvis-Milder.

"Me oleme oma karjääri jooksul käinud filmimas nii Islandil, Lõuna-Aafrika Vabariigis, Mallorcal kui ka väga mitmel korral Saksamaal, aga Eestis seni veel mitte. Seega oli meil tõsiselt hea meel lõpuks kodus oma muusikale visuaal luua, sest me oleme sellest nii pikalt unistanud!"

"The Reason Is You" video on üles võetud Kultuurikatla katelde saalis ning ehkki klipi režissööriks on sakslane Oliver Sommer, siis võttemeeskond koosnes enamjaolt eestlastest. Video operaatoriks on Mart Vares, stilistika eest hoolitses Karolin Kuusik, meiki tegid Kaia Triisa ja Mammu ning trummide taga näeb Borkat.

"The Reason Is You" oli esimene laul, mille möödunud aasta lõpul taasühinemisest teavitanud Vanilla Ninja uut materjali tehes salvestas. ""The Reason Is You" oli esimene demo, mille produtsent David Brandes meile saatis, kui uuesti kokku tulemist arutama hakkasime," lausus bändi esilaulja Lenna Kuurmaa. "Kui see lugu poleks superveenev olnud, siis me poleks täna siin."