Koit Toome on Eesti üks tuntumaid ja armastatumaid muusikuid, keda teame nii muusikali- kui ka Eurovisiooni lavadelt, diskobandist Code One, kaunitest duettidest aga ennekõike eduka sooloartistina. Augustikuu õhtul lisab Koit Toome legendaarsetele hittidele emotsionaalset sügavust mahe sümbioos sümfooniaorkestriga. "Hea orkestreerigu aluseks on väga hea kompositsioon ja Koidu lugude puhul on väga raske leida kehva pala, üks hitt ajab teist taga" iseloomustab kontserti Tallinna Ülikooli Sümfooniaorkestri dirigent Martin Sildos.

Kultuurikatla Black boxis 24. augustil toimuval kontserdil kõlavad nii Code One repertuaarist tuntud "On küll hilja" ja "Vikerkaar", Eurovisioonilavadelt tuttavad "Mere lapsed", "Verona" ja "We Could Have Been Beautiful" aga ka "Mälestused", "Rannamaja", "Kaugele siit" ja paljud teisedhitid, mis Martin Sildose, Andrus Rannaääre, Riivo Jõgi ja Siim Aimla käe läbi on saanud uued seaded. Dirigent Martin Sildose sõnul annavad sümfooniaorkestri seaded Koit Toome lugudele palju juurde nii emotsionaalselt kui ka kõlavärvingute ja uute nüanssidega.

Kontsert toimub 24. augustil kell 19.30 Kultuurikatla Black Boxis. Kontserdile tulles tuleb kaasa võtta lisaks piletile ka COVID-tervisetõend.

Tallinna Ülikooli sümfooniaorkester on Tallinna ainus harrastusprintsiibil tegutsev täiskasvanute sümfooniaorkester, mis on repertuaarilt ja tegevusväljundilt tugev kontserdikollektiiv ning professionaalse sümfooniaorkestri kõlaga. Aktiivse mitmekesise ja mahuka kontserttegevuse eest tunnustati orkestrit 2015. aastal Eesti Sümfooniaorkestrite Liidu aastapreemia ja Tallinna Ülikooli parima loomingulise projekti tiitliga aastatel 2015 ning 2017. Orkestrit juhatab dirigent Martin Sildos.