Mirror kajastab, et 38-aastane Ryan osales sel nädalal videolingi vahendusel kohtuistungil, kus talle mõisteti rikkumiste eest 1500 naela (1749 euro) suurune trahv. Lisaks võeti talt terveks aastaks juhtimisõigus ära.

Mullu augustis jäi tema valge Mercedes kaks korda kiirusekaamera ette nõnda, et kiirus oli lubatust suurem. On ebaselge, kas roolis oli Ryan ise või tema tüdruksõber. Kokkuvõttes määratigi trahv selle eest, et Ryan neid andmeid varjas. Kes ikkagi masinat juhtis, on praeguseks võimatu ametlikult tõestada.

"Mul pole midagi. Mul pole seda raha," väitis Ryan trahvisumma suuruse kohta. "Ma ei tööta, kõik esinemised jäid pandeemia pärast ära," süüdistas ta koroonapuhangut.

Kohtu poolt viidati talle, et nüüdseks on piirangud leevenenud ja eri meelelahutussündmused toimuvad. Laulja raius vastu, et tal midagi kavas aga pole. "Kõik oma säästud kulutasin koroonapuhangu ajal ära," lisas ta.

Sajandivahetuse järel lembelugudega kuulsust kogunud Blue esindas 2011. aastal Suurbritanniat ka Eurovisionil. Saadi 11. koht. Ametlikult on bänd koos ka praegu, aga ühegi uue looga pole nad juba aastaid välja tulnud.