The Sun kajastab, et kuninganna on andnud nõunikele käsulaua, et koostöös juristidega tuleb plaan paika panna. Elizabeth II leiab, et viimaks aitab.

Üks allikas rääkis, et 95-aastane kuninganna on korduvate rünnakute pärast juba meeleheitel. "On teatud piir, kui kaua seda talutakse ja see on nüüd käes," lisas allikas.

Nüüd kavatseb kuninglik pere eesotsas kuningannaga Harryle ja Meghanile märku anda, et advokaadid on võitluseks valmis. Uusi rünnakuid ei tolereerita.

Viimaseks piisaks karikas oli ilmselt Harry teade, et järgmisel aastal ilmub tema tegemistest paljastav mälestusraamat.

Kuningakoja juristid üritavad selle ilmumist takistada. Ilmselt viidatakse pereelu privaatsusele ehk teatud detaile ei tohiks Harry avaldada. Kui ka päris kätt ette panna ei õnnestu, võidakse küsida käsikirja enne ilmumist lugeda, et kuninglik pere saaks sealseid väiteid kommenteerida.

Ühe lähikondse sõnutsi kardab kuningakoda, et kuigi britid ise on pigem Harry ja Meghani osas kriitilised, siis ameeriklased võivad duo juttu sajaprotsendiliselt uskuma jääda.

Peresuhted muutusid jäiseks pärast avameelset usutlust Oprah`le. Hiljemgi on Harry teravalt torganud. Näiteks ühes taskuhäälingus võrdles ta kuninglikus perekonnas olemist loomaaias elamisega ning hittfilmiga "Trumani sõu", kus peategelane elab enda teadmata tõsieluseriaalis. Oma nooruspõlve suurt pidutsemistungi põhjendas Harry sellega, et tal olid lapseeas tekkinud traumad.

Mis puudutab tulevast raamatut, siis seda on reklaamitud kui lõplikku tõde. Seal selguvat veelgi seiku minevikust, mida avalikkus hetkel veel ei tea.