Viimases "Ted Lasso" episoodis, mis räägib ameeriklasest jalgpallitreenerist (Jason Sudeikis), kes juhib fiktiivset jalgpallimeeskond AFC Richmond, kõlas nali, mis seadis kahtluse alla päriselulise omanikustaatuse AFC Wrexhamis, vahendab toofab.

Episoodis naljatab klubi kommunikatsioonijuht Higgins (Jeremy Swift), et ta ei tea, kas Ryan Reynoldsi ja "It's Always Sunny in Philadelphia" täht Rob McElhenney on tõesti Wrexhami klubi omanikud või on tegu naljaga.

Nalja kuuldes kirjutasid nii Reynolds kui McElhenney avaliku kirja, kus pöördusid Apple+ poole, öeldes, et kui nad tahavad kohtuasja vältida, siis nad peavad maksma reparatsioone. Kohtuasja vältimise hind? Kaks suurt karpi Ted Lasso brändi alla kuuluvaid küpsiseid, mille 21. augusti pärastlõunaks Wrexhami jalgpalliklubisse.

Kuigi keegi ei tea, mis maitsega küpsised on, siis avaldati sarjas, et kuigi jääb mulje nagu need oleksid poest ostetud, siis teeb Ted neid ise kodus.

Apple ei venitanud kaua, et nõudmistele vastata, lubades küpsised peagi teele saata. Praegu pole teada, kas küpsised jõudsid kohale või kas need on tõesti nii head nagu sarjas näidatakse, aga kahe osapoole vahel tüli pole.