Andrei ja Robin reageerisid pühapäeval avaldunud videos episoodile, kus ajutiselt vahetasid pere Moonika ja Marina. Moonika elas koos abikaasa, tütre ja noore sugulasega üürimajas ning elas tõelist linnaproua elu. Abikaasa, kes armastab koduveini pruulida, kiitis oma kallist kaasat, nimetades teda peale kõige muu ka seksikaks, kuid ütles siis ka, et naine pole kõige taibukam.

Marina seevastu kasvatab kahte poega üksinda ning tal puudub igasugune distsipliin, sest pojad on laisad ja majapidamistöödega sugugi aidata ei taha. Marina on see, kes käib hommikul metsas erinevaid ande korjamas, mida siis poeg Janek peaks turule müüma minema. Ema teenindab poegasid edasi-tagasi ning poisid tunnevad end lihtsas majapidamises nagu kuninga kõige nuumatumad kassid.

Mõlemad pered kirjeldasid ka seda, millist uut ema nad perre tahavad. Moonika abikaasa soovis, et uus ema oleks "pandav" ja sellega nõustus ka peretütar.

19-aastane Janek soovis, et uus ema oleks 2030 aastates, sest talle meeldivad vanemad naised. Oma soovi ta mingis mõttes sai, sest Moonika on neljakümnendate keskel.

Kui siis emad viimaks oma uude koju jõudsid ja hakkasid oma ajutise elamisega tutvuma, tundis Moonika pettumust, kui isoleeritult pere elab ning majas elamisega harjununa tundis end korteris liialt piiratult. Janek pani uue ema ka kohe tööle, käskides tal keediste jaoks purke pesta, järgmisel hommikul endale kohvi teha ja koertega jalutama minna.

Moonika pidi kõike seda tegema, sest saate reeglid näevad ette, et uued emad täidavad esimesed viis päeva pere enda reegleid, ning järgmised viis päeva saavad enda reegleid ja korraldusi juurutada.

Marina elu uues elamises algas hästi. Koos pereisaga joodi mehe poolt pruulitud alkoholi. Kuna Marina suur jooja pole, siis ei püsinud kõht korras, ning nagu hommikul näha, oli kraanikausi täis oksendanud.

Robin Valting väljendas laisa Janeku osas vastikust ning ei suutnud üldse noormehe käitumist taluda. Robini sõnul oleks pidanud perepoeg külalise vastu viisakas olema ja teda mitte kamandama.

Pärast ligi tunniajast video lubasid mõlemad noormehed reageerida ka järjeepisoodile, kus kumbki ema saab uues kodus oma reegleid kehtestada.