Kohe video alguses on näha, et Ameerika poksijat Jake Paul'i (24) treenimas sini-must-valge triibulise temaatikaga poksisaalis, mis esmapilgul võib välja näha, nagu mees viibiks Eestis. Videos on näha ka tema sisuloojast ja poksijast venda Logan Pauli (26).

Vaata videost lähemalt!

Videosse süvenedes võib näha poksiareeni põrandal logosid "Boxing Bullies", mis ühtlasi on Jake Paul'i loodud kiusamise vastane heategevusorganisatsioon. Selle brändi värvid on täpselt sini-must-valge nagu Eesti lipul. Seega võib sarnasus Eesti lipuga olla puhas kokkusattumus ning sini-must-valge triipude taga olla hoopis tema brändi värvid.

Lisaks on näha Jake Instagrami story's, et ta hetkel lendab oma tiimiga hoopis Puerto Ricost Ohiosse, Clevelandi, kus tal tuleb järgmine poksimatš Tyron Woodley'ga. Puerto Ricos aga elab tema vend Logan Paul ning neil on seal poksiareen, kus Jake, kes elab Miamis, käib treenimas aeg-ajalt.

Järelikult suure tõenäosusega treenis Jake Paul sini-must-valge trikoloori temaatilises saalis hoopis Puerto Ricos, mitte Eestis, ning värvid on Jake'i heategevusorganisatsiooni brändivärvide tõttu sarnased Eesti lipule.