Spencer Elden, kes on antud paljas beebi fotol, on saanud nüüd 30-aastaseks ning otsustanud asjaosalised kohtusse kaevata.

Kohtudokumentides väidab Elden, et bändiliikmed, plaadifirma ja antud visuaaliga töötanud inimesed olid temast tehtud fotot kasumi teenimise eesmärgil edasi kaubelnud ning see pilt on põhjustanud talle kannatusi. Ta väidab ka seda, et tema identiteet ja kodanikunimi on igavesti seotud alaealisena kogetud seksuaalse ärakasutamisega kaubanduslikul eesmärgil.

Elden oli vaid neljakuune, kui ta kurikuulsal fotosessioonil osales. Kolm kuud hiljem sõitis Eldeni perekond Sunset Boulevardil asuvast Tower Recordsi kontorist mööda, kui nad märkasid hiiglaslikku alasti ujuva beebi fotot. Tema vanemad olid antud pildi eest saanud tasu vaid 200 dollarit, kuid lõpuks müüdi antud albumit üle 30 miljoni korra ning sellest on saanud üks tuntuimaid albumikaasi üle maailma.

Nüüd väidab Elden, et tema vanemad ei saanud kunagi tasu antud foto eest ning nad ei andnud kunagi ka kirjalikku luba, et seda pilti võiks üldse kuskil kasutada. Väljaande TMZ andmetel oli Eldeni vanematele lubatud, et kui pilt läheb kasutusse, siis varjatakse poisi genitaalid ära.

Elden nõuab igalt inimeselt, keda on kohtupaberites märgitud kokku 17, valurahaks vähemalt 150 000 dollarit. Nende hulgas on ka 1994. aastal vabasurma läinud Kurt Cobain, kelle osa peavad süüdimõistva otsuse korral tasuma tema pärijad.