43-aastane telestaar viidi pärast rünnakut haiglasse, kui politsei kutsuti esmaspäeva varahommikul kell 1:30 tema koju, kirjutas The Sun.

Rünnaku põhjustaja oli kolmekümnendates eluaastates mees. Essexi politsei avaldas täna, et kurjategija lasti täna kautsjoni vastu vabaks.

Politsei ütles avalduses: "Vägivallas, rünnakus ja varguses süüdistatud mees lasti, kuni 20. septembrini kautsjoni vastu vabaks."

Viie lapse ema Katie't nähti marraskil näo ja katkise huulega, kui teda rünnaku ajal väidetavalt näkku löödi. "Mul on suur sinikas, mu nägu on paistes ja ma käisin haiglas. Olen ikka veel natuke uimane. Olen kurb. Ütlesin politseile, et mind rünnati ning olen sellest ikka veel šokis," rääkis teletäht The Sunile.

"Jooksin pärast rünnakut naabri majja ning vigastasin ka oma jalgu, mis olid natuke aega tagasi kõvasti kannatada saanud. Ma ei saa rohkem midagi öelda," lisas Katie.

Röövi käigus varastati naiselt talle kihlatu Carl Woodsi poolt tellitud 50 000 naela maksnud kihlasõrmus. Kuigi väidetav kahtlusalune tabati, siis oma sõrmust Katie Price tagasi ei saanud.