Seebikarbiautode võistlusel osalejad meisterdasid liikurid omal jõul ning neid hinnatakse žürii poolt peale lauluväljaku mäenõlvalt laskumise sõidukatset. Sõidukatse toimub kell 14.30. Seebikarbiautode võistlus taaselustati peale kümneaastast pausi.

Jäätisepeol pakutakse nii klassikalisi maitseid kui eksperimentaalseid jäätisetooteid.

Alale püstitatakse 20ne atraktsiooniga Tivoli lõbustuspark, toidutänav ja väike loomaaed.

Meelelahutusprogramm kätkeb endas tantsu- ja teatrikollektiivide etendusi, animaatorite esinemisi ning raadio teel juhitavate mänguautode näidissõite. Uue kooliaasta alguse eel on Jäätisepeol kohal huvikoolide- ja rühmade esindajad, kes tutvustavad oma tegevust ning viivad läbi sobivustreeningud samas kohapeal.

Fotod: Kümme aastat tagasi toimunud Seebikarbiautode võistlus.

Kava:
11.00 Väravad
12.30 Akrobaatikaklubi Twister
13.00 Ellerhein mudilaskoor
13.15 Ruby Air
14.00 ETV Lastekoor
14.30 Seebikarbiauto võistlus
16.00 Carolina tantsustuudio
16.30 Tantsukollektiiv
17.00 Free Flow Studio
17.20 Ruby Air
17.30 Un Canto
17.55 DeLight

Vastavalt valitsuse otsusele kehtestada alates 9. augustist uued külastatavuse kontrolli piirmäärad, teatab korraldaja, et üritusele sisenedes tuleb esitada viiruse läbipõdemise tõend, immuunustõend või kohapeal tehtud negatiivse kiirtesti tulemus. Kohapealse kiirtesti hind on 7 eur (süljetest).

Tõendi esitamisest ja testist on vabastatud kuni 18-aastased, kuna neil pole olnud piisavalt aega vaktsineerimiseks. Ka uute reeglitega saab Tallinn Food Truck Festivalil korraga viibida kuni 12 tuhat väravas kontrolli läbinud külastajat.

Kohapeal, nii Mere- kui Oru väravates töötavad mobiilsed vaktsineerimispunktid. Kõikidele soovijatele pakutakse vaktsineerimisvõimalust Pfizer- ja Moderna vaktsiinidega. Vaktsineerida saab alates 12. eluaastast - alaealistel tuleb selleks kohale tulla koos lapsevanema või eestkostjaga. Kohapeal vaktsineerides saab külastaja tasuta kiiretesti ja festivali pileti. Vaktsineerib Viljandi haigla.