Pöörane suvelõpupidu juveelisära keskel

Meeleolukat ja positiivset energiat täis õhtut külastasid värvikad suunamudijad, noored andekad lauljad ning kirgi kütsid litrisäras Kristel Aaslaid ja Tuuli Rand. Õhtu üheks staariks oli esmakordselt Eestisse saabunud Itaalia ehtebrändi Nomination Italy X Goldtime erikollektsioon, mille põhiväärtuseks on just eestikeelsete sõnumitega käevõru lülid, mida saab kokku panna tähenduslikuks ja ainulaadseks käeehteks.

Itaalia ehtebränd saab inspiratsiooni Eestimaa ilust

„On tohutult uhke tunne, et üks suur ja tuntud Itaalia ehtebränd saab inspiratsiooni pisikese Eestimaa ilust, kaunitest naistest ja meie positiivsest energiast. Oleme koostöös disaineritega loonud täiesti ainulaadse ja meile oma, eestikeelsete lülidega erikollektsiooni,” räägib Aveli Kippari, Goldtime ostujuht.

„Olen veendunud, et uued – armastust, hoolivust ja sõprust ülistavad eestikeelsed sõnumid ka eestlaste südamed vallutavad,” lisab Aveli.

„Personaalsed ja sõnumitega ehted on ehtemaailmas juba aastaid populaarsust kogunud ja see trend ei näi peatuvat ka Eestis. Isikupära ja emotsionaalne side ehtega on muutumas veelgi olulisemaks ning just seetõttu on mul eriti hea meel seda kõikidele jagada. Nomination Italy DNA-ks on juba aastakümneid erinevatest lülidest koosnev personaalselt kombineeritav käevõru. Tänu mõistlikule hinnatasemele ja rikkalikule valikule on ehtebränd ka väga populaarne kingi-idee,“ selgitab Kippari.

„Olen veendunud, et uued — armastust, hoolivust ja sõprust ülistavad eestikeelsed sõnumid ka eestlaste südamed vallutavad”, lisab Aveli.

Kohal staaridest ehtefännid

Kohapeal jagasid sotsiaalmeedia aktivistid oma erilisi sõnumeid kogu maailmale ning hoogsa väljakutse said õhtujuhid Kristel ja Tuuli, kelle teadmised ehtevaldkonnast proovile pandi. „See oli põnev ja uudne pööre, sest tavaliselt paneme meie publiku proovile. Oli superlahe taas kohtuda paljude sõpradega, koos tantsida ja laulda ning nautida hetke. Poleks iial arvanud, et ehtemaailmas niipalju avastamist võib olla”, lisasid Tuuli ja Kristel justkui ühest suust.

Üritusel kostitati külalisi Komeedi kohviku tervislike mahetoitudega ning maitsevärskendust lisasid Nudisti peenjoogivabriku joogid.

Goldtime on Eesti suurim juveeli- ja kellakaupluste kett, mille kirg on trende luua ja traditsioone hoida. Goldtime kauplused asuvad Eesti suuremates kaubanduskeskustes Tallinnas, Tartus, Pärnus, Narvas, Viljandis, Kuressaares, Jõhvis ja Kohtla-Järvel ja avatud on e-pood www.goldtime.ee.

Vaata, kes väisasid glamuurset suvelõpupidu!