Täna hommikul avati uus ABBA Twitteri konto nimega ABBA Voyage, et fänne õrritada uue projektiga pealkirjaga "Voyage". Postitust illustreerib neli päikesevarjutuse ringi, mille alla on lisatud kuupäev 02.09.2021. Postituses kutsutakse fänne ülesse registreeruma nende uhiuuel veebilehel, et esimeste seas kuulda ABBA edasistest plaanidest.

Fännid loodavad, et see salajane projekt tähendab uute laulude välja andmist, mille ABBA lükkas 2020. aastal tehniliste raskuste ja koroonapandeemia tõttu edasi. Seejärel bänd vihjas, et annavad 2021. aastal mingi hetk viis uut laulu välja.

Seejärel paljastas ABBA kitarrist Janne Schaffer, et terve album antakse välja selle aasta sügisel.

Ajakirja The Sun allika sõnul ilmuvad esimesed infokillud 3. septembril, päev peale "Voyage" sisu avalikustamist. Sama väljaanne samuti väidab, et "Voyage" saab olema elav hologrammi show, mis kujutab endast dokumentaalstiilis ABBA tagasituleku filmi. Esimesed uudised virutaalse show tulekust ilmusid 2019. aastal, kus peaks esinema ABBA liikmete digitaliseeritud hologrammist nooremad versioonid, kes esitavad bändi klassikalisi hitte.

Aprillikuus üks liimetest Björn Ulvaeus lubas, et tulevane tuur kõlab kindlasti väga ABBA sarnaselt.

Paljud fännid usuvad, et "Voyage" on uue albumi uus pealkiri.

ABBA viimane avalikustatud album ilmus 1981. aastal ning kolm ilmumata laulu lasti välja rohkem kui aastakümme hiljem 1993. ja 1994. aastal.

ABBA bänd, mille liikmed on Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad ja Agnetha Fältskog, sai kuulsaks peale 1974. aasta Eurovisioonil esinemist lauluga “Waterloo”.

Bändi hiilgeajal koosnes see kahest abiellunud paarist, kuid kui kooselud hakkasid purunema, siis algas ka bändi allakäik ja lagunemine.