Üleni musta riietunud Berit paljastas pooleldi läbipaistva pluusiga, et on moešõule pannud selga just Sooniku pesu. Käekõrvale oli pilkupüüdev naine kaasa võtnud oma hea sõbranna ja tuntud muusikamänedžeri Sandra Sersandi.

Kris Sooniku moeshow 26.08.2021

Viimati figureeris Berit meedias sel kevadel, kui jõudis lõpuni lahutus tema poja isast Hendrikust. Toona tuli avalikuks, et 16 aastat koos olnud paari tüliõunaks oli lahutuse käigus saanud vara jagamine.

Märtsis kirjutas Kroonika, et kohtu sekkumise järel sai Berit endale seni talle ja Hendrikule ühiselt kuulunud uhke välibasseiniga Tabasalu häärberi ja Hendrikule jäi varem talle ja Beritile kahasse kuulunud osaühing Popcorn Production.

Krediidiinfo ja äriregistri andmetel toimusid vangerdused veebruaris – 5. veebruaril liikus Beriti ainuomandisse eramu ja 17. veebruaril on Hendrik saanud enda ainuomandisse osaühingu. Popcorn Productioni jaotamata kasum oli üle-eelmise aasta lõpu seisuga veidi enam kui 335 000 eurot. Tabasalu välibasseiniga modernse eramu, kus on elamispinda ligi 280 ruutmeetrit ja mida ümbritseb 1500-ruutmeetrine krunt, väärtus hinnati eelmisel aastal 600 000 euro ringi.