The Suni väitel varastati auto Grand Hoteli eest ning selle sees oli tuhandete naelte väärtuses esemeid. West Midlandsi politsei sõnul varastati BMW X7 teisipäeval Churchi tänavalt ning saadi mõned tunnid hiljem juba kätte.

Sõiduk leiti lähedalasuvast Smethwicki asulast. Politsei uurib turva- ja pardakaamera salvestisi ja uurimine käib.

BMW X7 hinnad varieeruvad suuresti. Alamklassi hinnad jäävad 79 000 dollari juurde, kuid luksusversiooni hinnad paisuvad kuuekohaliseks ning auto soetamisele võib mõtlema hakata, kui sul on 140 000 dollarit vaba raha.

BMW X7

Osa Grand Centrali kaubanduskeskusest oli pühapäevast kuni esmaspäevani suletud, et seal saaks filmida järjekorras juba seitsmendat "Võimatu missioon" filmi.

Paljud kohalikud inimesed olid väga põnevil, et filmiikoonid nägid ja mõnel õnnelikul oli võimalus temaga ka koos pilti teha.

Märtsis langesid autovarguse ohvriks ka lauljad Shawn Mendes ja Camila Cabello. Huvitaval kombel sai politsei sellele kurjategijale jälile, kui nad reageerisid ühele teisele sissetungimise väljakutsele. Politsei avastas, et selle kuritöö kahtlusalusel on võti, mis klappis Mendesi G-Wagoniga.

Kurjategijale esitati kaks süüdistust - sissemurdmine ja autorööv. Mendes sai auto tagasi umbes nädal pärast varastamist, kui politsei leidis selle pargituna ühte elurajooni.