Klubi 69 Swingers Party uudiskirja tellijaid kostitas täna hommikul kirjakastis sõnum, mis andis teada, et ilma COVID-tõendita seksima tulla ei saa.

"Oleme kohustatud kontrollima külaliste COVID-19 vaktsineerimise, läbipõdemise või negatiivse testi tõendit. Tõend võib olla digitaal- või paberkujul," on kolmes keeles uudiskirjas kirjas.

Swingers Party üritused toimuvad igal laupäeval. Üksikutele meestele on peol krõbedad hinnad. Kell 20 maksab pilet 100 eurot ja väheneb iga paari tunni jooksul paarikümne euro võrra.

Paaridele (mees ja naine) on piletid soodsamad. Üksikutele naistele aga täiesti tasuta.

Eilsest kehtima hakanud uued piirangud nõuavad kontrollimata avalikes siseruumides maski kandmist. Maske tuleb hakata kandma kõigis nendes avalikuks kasutamiseks mõeldud ruumides, kuhu on võimalik siseneda igal soovijal ja kus liigub palju inimesi, kes üksteisega igapäevaselt kokku ei puutu. Need on ruumid, millesse sisenemisel ei nõuta COVID-tõendit.

Eelkõige puudutab see kaubandus- ja teenindusasutusi, aga ka riigi- ja kohalike omavalitsuste asutusi. Näiteks tuleb maske hakata kandma poodides, apteekides, telekommunikatsiooni ettevõtte või panga teenindussaalides, postkontorites, raamatukogudes, aga ka politsei- ja piirivalveameti, sotsiaalkindlustusameti või haigekassa teenindussaalides ning mujal.

Maski kandmise nõue sobib aga ideaalselt Klubi 69 keskkonda, sest seal on võimalik kohapeal kasutada ballimaski. Kui seda endal pole, siis saab seda ka sealt rentida. Kui ballimask katab ära silmad, siis meditsiinilise kaitsemaskiga saab kõigele lisaks ka suu ja nina ära peita.

Ja mis kõige tähtsam: kohapeal on kasutada ka tasuta Wifi.