„Kristina Suuroja teatakse teravate ja julgete väljaütlemiste poolest, lisaks tunneb ta läbi ja lõhki Eesti sotsiaalmeediamaastikku,“ rääkis raadio MyHits programmijuht Ott-Sander Palm. „Kõik see annab meie hommikule edaspidi väga vürtsikat sisu juurde.“

Indrek Vaheoja sõnul võtavad nad uue tulija rõõmuga vastu. „Super on näha enda vastas noort inimest, kellel puudub igasugune hirm otse-eetri ja mikrofoni rääkimise vastu,“ lausus ta. Jüri Pootsmann nentis, et Kristina energia ja naiselik touch annavad eetrile kindlasti juurde. „See on miskit, mida mina ja Indrek seni pakkuda pole suutnud,” lisas ta.

Jaama fookus püsib endiselt värskel popmuusikal ja seda jagub rohkelt ka hommikutesse. „Muusika osakaal hommikuprogrammis jääb samaks, nii et kõige olulisemad hetkehitid jõuavad kindlasti kõlada,“ ütles Ott-Sander Palm.

Alates 1. septembrist saab täiendust ka MyHitsi leviala. Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Amet eraldas jaamale ajutise sageduse Viljandisse.

Raadio MyHits kuulub koos selliste jaamadega nagu Elmar, Kuku, Narodnoe Radio ja DFM MM Grupis tegutsevale ettevõttele Duo Media Networks. Viimase Kantar Emor raadiouuringu kohaselt kulub kogu kommertsraadiote kuulamisajast 43 protsenti just Duo Media Networksi jaamadele, millega ollakse turuliirid.