Vaid lasteaialapsena kuulsaks saanud Alana on pööranud oma elus uue lehekülje. Kuigi ta oleks võinud kasutada oma telekarjääri võimalikult palju ära, siis on noor neiu otsustanud hoopis koolile keskenduda ning vabal ajal teenindajana raha teenida.

"Ma tahan olla parim, mis suudan, ja teenida ise oma raha ning õppida ainult viitele, nii et ma proovin kõigest väest," ütleb ta värskes kaaneloos Vogue'ile. Ta ei soovi, et teda kutsutaks Honey Boo Books, vaid ta tahab olla tuntud kui Alana. Neiu sõnul on Honey Boo Boo ja tema ise kaks täiesti erinevat inimest.

Pärast "Honey Boo Boo" lõppemist 2014. aastal on Alana perekond saanud mitmeid uusi võimalusi teha tõsielusaateid, kuid peamiselt on tema perekonnale pühendatud saated saanud kiire lõpu tema ema June'i kriminaalse tausta tõttu. Ka "Honey Boo Boo" tootmine lõpetati päeva pealt ära, sest June hakkas käima süüdimõistetud pedofiiliga.

Hetkel on Alana õnnelikus suhtes ja ta loodab tulevikus saada ämmaemandaks. Ta tunnistab, et tal pole endiselt palju sõpru, sest inimesed pelgavad teda tema perekonna tausta ja tõsieluseriaalidest jäänud kuvandi tõttu.