Leni Olumi Klum (17) tegi oma esimese catwalk'i pühapäeval Veneetsias toimunud staariderohkel Dolce & Gabbana Alta Moda moeshowl, kus muuhulgas kõndis ka Jennifer Lopez.
Leni nägi välja nagu teismeline kuninganna, seljas sinine satiinist kleidike, ehituna kristallidest kaelakee ja krooniga.
"Suur tänu tervele Dolce & Gabbana tiimile! Te tegite mu esimese catwalk'i väga eriliseks!" kirjutas Leni oma Instagrami postituses.

Uhke ema, Heidi Klum, jagas Instagramis moeshow esireast tütre graatsilisest kõnnakust mõningaid videoid ja pilte. 48-aastane Heidi postitas tütre catwalk'i video, mille pealkirja kirjutas: "See naeratus, kui ta oma ema näeb."

Heidi Klumi naeru täis nägu järgneval pildil ütleb kõik. Jäädvustusel on hetk, mil ta nägi oma tütart esmakordselt suurel moelaval.

Ema-tütre duo kandis omavahel sobitatud säravhõbedasi kostüüme. "Samamoodi emaga," kirjutas Leni oma Instagrami postitusel.

Peale supermodelliks olemise on Heidi Klum ka tõsielusaate "Ameerika otsib talenti" üks kohtunikke. Peale Leni on Heidil veel kolm last: Henry (15), Johan (14) ja Lou (11).