Muidu Floridas elav, kuid sel suvel kaks kuud Rootsis veetnud paar hoiab USAs olles madalat profiili. Kuna viimati külastasid Madeleine, Chris ja nende kolm last naise kodumaad alles 2018. aastal, siis ei teadnud rootslased vahepealsel ajal printsessi tegemistest eriti midagi ning kardeti, et nende abielu on salaja karile jooksnud.

Madeleine on küll suhteliselt agar Instagrami kasutaja, kuid Chrisi nähti tema postitustel harva. Seetõttu oli rootslaste jaoks sel suvel värskendav näha printsessi ja tema varjus olnud abikaasat pidevalt kaamerate ees. Nad poseerisid Madeleine'i perekonnapildil ning käisid koos mitmetel avalikel üritustel.

Siiski võivad sellised fotod ja videod jääda mõneks ajaks viimaseks. Nimelt väidab Svensk Damtidningi kuninglik korrespondent Ellen Myrgård, et O'Neill ei kavatse sellist sõud enam kaasa teha.

"Chris on ikkagi ärimees, mitte inimene, kes sündis kuninglikku perekonda. Kahjuks on sel suvel printsess Victoria sünnipäevapeol ja prints Juliani ristimisel tehtud fotod viimased, millel me Chrisi nüüd pikka aega näeme," arvab Myrgård. Varasemalt oli ameeriklasel ka oma Instagrami konto, kuid nüüdseks on see kustutatud.

Kuna vahepeal tekkis kolmeaastane paus, mil Madeleine ja Chris ei külastanud Rootsit, siis ei ole hetkel teada, millal nad jälle kavatsevad printsessi kodumaale sõita.