Piers Morgani peale kaebas eneseregulatsiooni organisatsioonile Ofcom rekordiline arv inimesi, nõudes ajakirjanikule tugevamaid sanktsioone. Nüüd aga on Ofcom otsustanud, et Morganil oli täielik õigus Meghan Markle'it mitte uskuda, kirjutas The Sun.

Morgan tõttas uudisest kuuldes ka kohe Twitterisse, teatas, kui rõõmus ta otsusest kuuldes on ning küsis, kas ta saab enda saatejuhi koha tagasi.

56-aastane saatejuht lahkus otsesaate ajal stuudiost, kui ta kritiseeris Meghani väiteid nagu oleksid tal kuninglikus peres elades tekkinud suitsiidsed mõtted. Selle asemel, et hiljem vabandada, lahkus ta saatejuhi kohalt.

"Mul on hea meel, et Ofcom on kiitnud heaks minu õiguse Sussexi hertsogit ja hertsoginnat nende Oprah intervjuu ajal tehtud väidete, mitmed nendest on hiljem ka valeks kuulutatud, eest kritiseerida," kirjutas Morgan Twitteris.

"See on suur võit sõnavabaduse üle ja suur kaotus teistele "printsess Pinocchiotele". Kas ma saan enda töö tagasi?" lisas Morgan.

Ofcom, mis reguleerib telesaateid, otsustas täna, et Morganil oli saates õigus enda arvamust avaldada. Ofcom põhjendas, et selliste arvamuste keelamine oleks jube ja piiraks sõnavabadust.