USA popstaari uuriti eelmisel kuul, kui tema majapidajanna süüdistas Britney vägivallas, öeldes, et laulja lõi tema käest telefoni ära, kirjutas BBC.

Ventura maakonna prokurör Erik Nasarenko sõnas, et asitõendite puudumise ning majapidajanna olematute vigastuste tõttu juhtumiga edasi ei minda.

Britney advokaadid tervitavad uudist väga.

Lauljanna uus advokaat Mathew Rosengart kommenteeris juhtumit, öeldes, et see pole muud kui vesi tabloidide veskitele. "Kui juhtumiga oleks seotud keegi tundmatu, siis ei oleks sellest ei kirjutatud ega advokaadid poleks seda uurinud," ütles ta.

"Igaüks võib süüdistuse esitada, aga see ei oleks pidanud nii kaugele minema, seega oleme õnnelikud, et prokuratuur tegi õige otsuse," lisas Rosengart.

Nasarenko sõnas, et politsei kutsuti Britney koju 16. augustil, kui lauljal ja majapidajannal tekkis tüli Britney koera veterinaarhoole tõttu. Britney lõi majapidajannal telefoni käest ning ekraan läks kukkudes katki.

Intsident toimus ajal, kui Britney peab ägedat võitlust, et oma isa 2008. aastast kestva eeskoste alt vabaks saada. Britney sõnul on tema isa Jamie tema osas ahistavalt käitunud. Jamie aga neid süüdistusi eitab ja on öelnud, et Britney sõltuvusprobleemid on tõsisemad kui inimesed arvavad.

Sellele vaatamata on ta valmis eeskostest loobuma, kuna see on pere vahel suure kiilu löönud. Millal saaga kord lõppeb, see selgub tulevikus.