"Algul tegime vaid kaks laulu koos, aga siis ütlesime: "Noh, võib-olla peaksime tegema veel mõned," ütles Benny Andersson kokkutuleku kohta.

Ansambel läheb ka tuurile, aga digitaalsel vormil. Nimelt on kõik neli liiget Andersson, Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad ja Björn Ulvaeus lasknud endast teha avatarid, mis jäljendavad nende liikumist, ning publikule jääb mulje, nagu nad oleks tõesti laval. Siiski ei kujutata neid praeguse välimusega, vaid avatarid näevad välja nagu ABBA liikmete nooremad versioonid. Uute laulude kõrval tulevad esitusele ka vanad hitid nagu "Waterloo" ja "Mamma Mia".

Siiski on 1982. aastal lahku läinud bänd otsustanud, et neljakesi nad koos intervjuusid ei anna ning mõlemad naisliikmed ei sooviks üldse avalikkuse ees käia.

Täna avaldati uuelt albumilt esimesed kaks pala. Ballaad "I Still Have Faith In You" räägib kiindumusest, mis bändiliikmetele teineteise vastu siiani on. "Kui Benny selle meloodiat mängis, teadsin ma kohe, et see laul räägib meist," selgitas Ulvaeus laulu päritolu.

"Keegi ei oleks osanud sellest unistada, et avaldame albumi 40 aasta pärast. Oleme endiselt parimad sõbrad, naudime teineteise seltskonda ja omame täielikku lojaalsust. Kes on seda kogenud? Mitte keegi," lisas ta.