Eile avaldas armastatud Rootsi kultusbänd ABBA pärast pikka pausi esimesed kaks lugu oma peagi ilmuvalt taasühinemisalbumilt. Muu hulgas teatasid nad ka tuurist, mis seekord on küll digitaalsel kujul.

ABBA Voyage tour saab alguse 27. mail 2022, kus näeb põnevaid hologramminstallatsioone ja vinget sõud. Digitaalse tuuri raames ehitatakse Londonisse Queen Elizabeth Olympic Parki spetsiaalne areena, kus Agnetha, Bjorn, Benny ja Anni-Frid hakkavad seitse korda nädalas üles astuma. Tuur kestab kuni 2022. aasta 4. septembrini.

Piletid digitaalsele tuurile on saadaval, kui eeltellida uhiuus album hiljemalt 4. septembriks 2021 enne kell 12.00. Järgmisel päeval avatakse kõigile eelostjatele ka piletite eelmüük. Juhul, kui albumit ei eeltellita, saab igaüks registreerida Ticketmasteri keskkonnas 5. septembril endale eelmüügiõiguse. Iga eelregistreerija saab spetsiaalse koodi, millega saab päev hiljem, 6. septembril pileti osta.

Piletihinnad ABBA Voyage tuurile algavad 21 naelast, kuid mitmetele tõsistele fännidele leidub ka erinevaid teisi põnevaid pakette.