Kanye truudusetus oli peamiselt aset leidnud 2016. aastal, kui ta oli ümber maailma reisimas Saint Pablo tuuri raames. Kim oli 2015. aasta lõpus sünnitanud räpparile teise lapse ning rasedus oli tekitanud telestaarile mitmeid komplikatsioone. Seetõttu otsustaski paar, et nende ülejäänud lapsed tulevad siia ilma surrogaadi abil.

The Suniga rääkinud allika sõnul oli tegemist korduvate petmistega ning pea kõik, kes töötasid Kanye alluvuses, olid sellest teadlikud. "See ei olnud mingi saladus tema töötajate hulgas, et Ye pettis pärast Sainti sündi. Need, kes teadsid teda juba hästi, hoidsid peast kinni ja naersid närviliselt. Samal ajal olid uued töötajad täiesti šokis," meenutab allikas.

Kanye polevat detaile enda teada jätnud, vaid ta rääkis avalikult vägagi detailselt sellest, kuidas ta magatas ka gruupisid ehk tüdrukuid, kes artistidel meelega järgi käivad ning nende tähelepanu soovivad saada. "Kõik oli väga graafiline, tema sõnakasutused olid ebareaalsed," ütleb allikas.

Räppar tunnistas petmist ka oma uuel albumil "Donda", kus ta kirjeldab ühes loos, kuidas ta pärast kahte last oli ikka teisi naisi sebimas.

Kim andis lahutuspaberid sisse tänavu veebruaris, kuid nad pole siiani ametlikult lahutanud. Eelmisel nädalal ringlesid kuulujutud, et paar, kellel on neli ühist last, on ära leppinud ning üritavad oma abielu ikkagi päästa.