Loomulikult ei saanud Ingrid Mänd seda kõike enda teada hoida ja postitas oma Instagrami loosse pildi varem netti lekkinud tanklaketi preemiasüsteemi. Ingrid aga naeris selle välja: "Nägemist, Olerex. Sina minu raha enam ei näe. Debiilikud."

Foto: Instagram

Üks Eesti juhtivaid tanklakette Olerex on otsustanud, et oma töötajate vaktsineerima meelitamiseks hakkavad nad edaspidi lisatasusid ja preemiaid maksma vaid vaktsineeritud inimestele.
"AS Olerex soovib kaitsta oma töötajaid ja kliente. Olerex on elutähtsa teenuse pakkuja – sõltumata kellaajast või ilmast oleme kohustatud oma tanklad lahti hoidma ja kütust pakkuma. Vaktsineerimata inimesed on oht nii meie kollektiividele kui ka meie klientidele," kinnitas Ärilehele Olerexi tegevjuht Piret Miller.

Juba ühe inimese haiguslehele jäämine on oluline lisakoormus kolleegidele ja seab ohtu võimekuse pakkuda ööpäevaringset teenust, selgitas Miller.

"Meie ettevõttes on loodud tanklatöötajatele võimalus igakuiselt lisaks põhipalgale teenida erinevaid lisatasusid, mis annab töötajatele võimaluse teadlikuks igakuiseks sissetuleku suurendamiseks," sõnas Miller.

Räppar Beebilõusta tütre ema Ingrid Mänd postitas juulis sotsiaalmeediasse pildi, kus uuris oma jälgijatelt, kas nad teavad kedagi, kelle kaudu saaks vaktsineerimispassi ilma vaktsineerima minemata. Postitus võeti aga kiiresti maha.

"Instagram kustutas minu viimase postituse ära. Aga igatahes, rahunege nüüd maha, tahtsin näha inimeste reaktsioone ja seda ma ka sain," avaldas Ingrid natuke aega hiljem.

"100+ inimest kirjutas, et ma neile ka kontakti jagaksin. Viie minutiga oli üks inimene valmis mulle infot jagama. Kokku kirjutas neli inimest seda. Ja paar tükki läksid eriti kurjaks mu story peale."

"Ma olen tegelikult haiguse läbi põdenud, aitäh tähelepanu eest."