Parkimisplatsi töötaja süüdistab Machine Gun Kellyt kallaletungis, täpsemalt tõukamises, aga pealtnägijate sõnul sellist asja juhtunud ei ole, kirjutas TMZ.

Korrakaitsjate sõnul esitas parkimistöötaja politseile avalduse, öeldes, et MGK oli pahane, kui pidi autosse saamist ootama, mille peale räppar teda rinnast tõukas. Väidetav intsident juhtus parklas, mille lähedal MGK ning tema sõber Mod Sun filmivad projekti "Good Mourning with a U".

Duo lavastas ja teevad filmis kaasa. Samamoodi saab seal näha MGK kallimat Megan Foxi.

Produktsioonimeeskonna sõnul olla parkimistöötaja uidanud võtteplatsile. Töötaja olla kellegagi võttemeeskonnast klähvima hakanud, käskides neil parklast lahkuda. Töötaja ilmselt ei olnud teadlik, et seal filmivõtted käivad.

Vaidluse käigus olla MGK töötajal käskinud võtteplatsilt lahkuda, aga, nagu võttemeeskond ütles, ei läinud olukord kordagi füüsiliseks.

Märkimist väärib ka asjaolu, et parkimistöötaja ootas terve nädala, et politseisse avaldus teha. Ta ei saanud fantoomintsidendis viga ega sellel polnud ka tunnistajaid. See on huvitav, et see toimus võtteplatsil ning TMZ rääkis mitme inimesega, kes ütlesid, et verbaalne argument siiski toimus.

Tõenäoliselt läheb selle intsidendiga samamoodi nagu Britney Spearsi moblajuhtumiga - kohus lõpetab asitõendite ning vigastuste puudumise tõttu juhtumi.