"Psst, hei! Tule lähemale, räägin sulle ühe laheda loo…" kirjutab Esse enda postituse juurde. Foto on teinud hinnatud fotograaf Liina Notta, kes on pildistanud paljusid kodumaiseid staare.

"Kaheksa aastat ja lugedes igavesti," kirjutas Eeva Esse 8. jaanuaril 2021 Instagrami postitatud pildiseeria juurde. Tollal tähistati kaheksat koosoldud aastat. Piltidel oli selgelt näha, et Eeva kannab oma sõrmes sõrmust, mida seal veel mõned nädalad tagasi ei olnud.

Eeva Esse kinnitas Kroonikale, et ta on tõepoolest kihlunud. "Kohtusime Sanderiga Tartu ülikoolis õppides, olime kursusekaaslased. Oleme koos olnud kümme aastat ja ka kihlatud. Ilmselt ootab meie sõpruskond pulmakutseid, aga pulm ei ole meile eesmärk omaette. Selle korraldusega me hetkel ei tegele. Sanderi perenime võtan tulevikus kindlasti oma teiseks nimeks. Tean, et ta nimi tekitab elevust ja küsimusi, aga Urmas Sõõrumaa ei ole Sanderi isa. Seda nime kandvaid inimesi on Eestis vähe ja omavahel on nad tõesti kõik sugulased. Esse nimi on muutumas läbi saate brändiks, mille nimel olen kõvasti tööd teinud," rääkis Esse Kroonikale antud intervjuus.

Sander Sõõrumaa on tegev turunduse- ja kommunikatsioonivallas, olles töötanud mitmetes nimekates agentuurides nagu Idea ja Division. Muu hulgas on ta teinud turundust ja kommunikatsiooni bussifirma Lux Expressile.