Poplaulja Rihanna süüdistas oma isa Ronald Fentyt tema nime ilma loata kasutamises, et edendada enda meelelahutusfirmat ning kaebas ta 2019. aastal valereklaami ning privaatsuse rikkumise pärast kohtusse, kirjutas BBC.

Lisaks sellele olla isa proovinud Rihanna rahvusvahelisele tuurile saata, ilma lauljanna loata.

Istung selles asjas pidi toimuma 22. septembril, aga Rihanna on nüüd sisse andnud taotluse hagi tühistada.

Selgitusi, miks Rihanna otsustas nii teha, ei antud, aga USA meedia spekuleerib, et laulja jõudis isa ja tema äripartneriga kohtuvälisele kokkuleppele.

Rihanna, kelle täisnimi on Robyn Rihanna Fenty, andis isa kohtusse kaks aastat tagasi, selgitas hagis: "Kuigi härra Fenty on Rihanna isa, siis tal ei ole ega saagi kunagi olema õigust tema eest otsuseid teha."

Ronald Fenty ning Moses Perkins asutasid 2017. aastal firma ja väitsid pidevalt, et nad on Rihannaga seotud. Selle abil püüti kolmandatelt osapooltelt saada valelubaduste abil miljoneid dollareid, sest partnerid arvasid, et nad teevad ka Rihannaga koostööd.

Fenty ja Perkins püüdsid organiseerida 15 asukohaga tuuri Ladina-Ameerikas, millega nad oleksid teeninud 15 miljonit dollarit, ja seda ilma lauljanna teadmata.

Lisaks olla Ronald Fenty püüdnud kasu teenida ka Rihanna poolt registreeritud "Fenty" kaubamärgiga, mida lauljanna kasutab kosmeetikafirma nimena.

Isa püüdis ka ise Fenty nime registreerida, et avada butiikhotellide kett, väidab Rihanna. USA patendiamet taotlust ei rahuldanud.

Maailma ühel rikkamal lauljal on oma isaga, kes on minevikus maadelnud narkootikumide- ja alkoholisõltuvusega, olnud väga pingeline läbisaamine. Ja ega hagi neid suhteid sugugi paranda.