Laura Amhersti kogunes eelmisel nädalal koos oma Extinction Rebellion grupiga UK peaministri residentsi ette Downingi tänaval, et kliimamuutuste vastu protestida.

Taaskord oli Laura särgi koju jätnud, varjates enda nibusid oma organisatsiooni kleepsudega. Lisaks sellele oli ta rindade kohale kirjutanud ka sõnumi "Wake Up" ("Ärgake üles"), mis on ühtlasi ka Piers Morgani 2020. aasta raamatu pealkiri.

Endine Good Morning Britain saatejuht märkas seda ja postitas pildi Twitterisse: "Tore oli saada viimasel Extinction Rebellion protesti ajal oma raamatule natuke reklaami."

Laura vastas sellele Instagramis: "Arvan, et oleme sellega natuke teisel teel, vennas." Protestija kasutas siis ka Morganilt saadud tähelepanu, et temalt uurida, kas ta toetab Extinction Rebellion eesmärke.

Piers Morgan ei ole sellele siiamaani vastanud.

Avatud ülikoolis poliitikat õppiv Laura Amherst on alasti protestimisega palju kuulsuks kogunud. Kui enamasti kandis ta nibudel kleebiseid, siis eelmisel nädalal peaministri maja ees koos kaaslastega protestides eemaldas ta ka need.

Brightonist pärit naine sõnas, et alasti võtmise eesmärgiks pole ei kuulsus ega raha, vaid planeeti laastava kliimamuutusele tähelepanu tõmbamiseks.

Laura, kes on vegan ja sõidab hübriidautoga, sõnas, et tema poiss-sõber, kes on samuti Extinction Rebellion liige, ja isa toetavad teda tema teekonnal protestides end alasti võttes, aga lisas, et see ei ole kuidagi nendega seotud, sest see on tema keha ja ta on omaette naine.