Jaga oma lemmikfilme ja seriaale mitme vaatajakoha vahel

Kas teadsid, et Telia TV-d saab samal ajal mitmest seadmest vaadata? Sõltuvalt paketist saad oma Telia TV paketti vabalt jagada kuni viie vaatajakoha/ekraani vahel. Telia TV-d saad jagada kas oma kallite pereliikmete, sugulaste, sõprade, kolleegide või hoopis enda erinevate nutiseadmete vahel. Family paketis on viis, Standard paketis kolm ja Mini paketis kaks vaatajakohta. Vaata lemmikseriaale või filme jagamata. Seda nii kodus kui ka võõrsil, suvilas kui ka linnakodus, kaasates nii õed-vennad, vanavanemad kui ka parimad sõbrad.

Suur valik vaatamist igale maitsele

Telia TV-st leiab oma lemmiksisu ja rohkelt avastamisrõõmu nii pere pesamuna, isa, ema kui ka vanaema-vanaisa. Olgu selleks seiklusrohked märulid, naerutavad komöödiad, kaasahaaravad draamad, animafilmid, lõbusad multikad, dokumentaalid, live-kanalid, või spordiülekanded – uusi leide jagub igaühele.

Telia TV-s on kokku kuni üle 150 erineva kanali ühes salvestusvõimaluse ja videolaenutusega. Lisaks on võimalik oma olemasolevale paketile tellida juurde erinevaid lisateenuseid ning nii kujundada just endale sobiv tele- ja sisuteenus.

Telia TV-ga on sinu sisu alati sinuga kaasas

Veedad aega oma maakodus? Või oled hoopis suur reisisell ja armastad mööda Euroopat ringi reisida? Telia TV on asukohast sõltumatu ja on saadaval kogu Euroopa Liidus. Vaata lemmikfilme, avasta uusi seriaale või naudi adrenaliinirohkeid spordiülekandeid mugavalt nii oma nutiseadmest kui ka digiboksi abil telerist. Paki lihtsalt oma kodune digiboks ükskõik kuhu mugavalt kaasa. Nii on sinu sisu alati sinuga. Ükskõik kus, ükskõik millal, ükskõik mis riigis, ükskõik mis linnas, ükskõik mis seadmes ja ükskõik mis võrgus.

Vaata lähemalt ja proovi Standard paketti kolm kuud tasuta: telia.ee/tv

Jaga
Kommentaarid