„Teame, et meie nutikellade kasutajad on kellaga toimivat mobiilset makselahendust pikalt oodanud, mistõttu on meil väga hea meel, et saame seda neile nüüd pakkuda. Kuna meie uus operatsioonisüsteem on hetkel vaid uutel Galaxy Watch4 seeria nutikelladel, siis saab lahendust kasutada Galaxy Watch4 ja Galaxy Watch4 Classic nutikelladega,“ sõnas Samsung Eesti mobiilidivisjoni juht Antti Aasma.

Google Pay on makseteenus, mille saab ühendada enda kodupangaga ja teha seejärel mobiilseid makseid ilma pangakaardita. Kui rakendus on paigaldatud kellale, saab kasutaja poes tasuda nutikellaga terminali juures viibates.

Lahenduse kasutamiseks peab Google Pay rakendus olema nii kasutaja nutitelefonis kui ka nutikellas.

„Augustis müügile jõudnud Galaxy Watch4 seeria nutikellad on esmakordselt varustatud Google’iga koostöös arendatud Wear OS Powered by Samsung operatsioonisüsteemiga, mis lubab kasutajatel varasemast palju mugavamalt kella peal erinevaid rakendusi kasutada. Näiteks saab nüüd kella peal kasutada väga laias valikus populaarseid spordi ja terviserakendusi nagu Adidas Running, Calm, Strava ja Spotify. Samuti saab soovi korral kellaga navigeerimiseks kasutada Google Mapsi. Just see hea ühilduvus Google’i teenustega andis meile võimaluse hakata kasutajatele pakkuma ka Google Pay makselahendust,“ rääkis Aasma.

Makseteenuste nimekirja, mis toetavad Eestis Google Pay makseid, näeb siit.

Jaga
Kommentaarid