Las Vegases asuva kuulsuste automüüjate sõnul on 1996. aasta BMW 750iL juba aastaid müügis olnud ning kuigi nad said eelmisel aastal auto eest 30-40 pakkumist, siis ei ole nende küsitud hinnani veel jõutud, kirjutas TMZ.

Automüüjad aga selles probleemi ei näe ja oma hinnast nad taganeda ei soovi, sest nende arvates on "mõrvaauto" unikaalne ja küll tulevikus sellele ikka omanik leitakse.

7. septembril 1996 lahkusid Tupac ja muusikaprodutsent Suge Knight pärast Bruce Seldon vs. Mike Tyson matši areenilt. Umbes kell 23 peatas nad mootorrattal liikluspolitsei nende valju muusika ja numbrimärkide puudumise tõttu. Numbrimärgid leiti pakiruumist ja politsei trahvi ei teinud.

Kell 23:15 peatus BMW valgusfoori ees, kui nende kõrval peatus neljaukseline valge Cadillac. Selles olnud reisija avas BMW pihta tule, mille käigus tabasid Tupaci neli kuuli: kätte, reide ja kahel korral rindu. Üks kuulides läbis tema parema kopsu.

Tupac toimetati haiglasse, kus pandi tuimestuse alla ning viidi kunstlikusse koomasse. Tupac suri nädal hiljem, 13. septembril sisemiste vigastuste järel intensiivraviosakonnas. Ta tuhastati järgmisel päeval.

BMW E38 on saksa autotooja kolmanda generatsiooni luksusmasin, mida toodeti aastatel 1994-2001. E38 asendas E32 mudeli ning neid toodeti V8 bensiini ja diiselmootoriga ning ka V12 bensiinimootoriga.

E38 oli esimene külgturvapatjadega auto ning esimene euroopa auto, mis pakkus sateliitnavigatsiooni. Samuti oli tegu esimese BMW-ga, millel oli sees telekas.