43-aastane Kenneth Petty tunnistas end süüdi neljapäeval Californias toimunud virtuaalistungi ajal. Tema karistuse määramise istung toimub 24. jaanuaril 2022. Teda võib oodata kümne aastane vangistus koos eluaegse järelvalvega.

Petty mõisteti 1995. aastal 16-aastase tüdruku vägistamiskatses süüdi ja teda ootas 18-54 kuune karistus. Ta istus vangis neli aastat ja teda loetakse teise taseme kurjategijaks ehk tema puhul on keskmine oht, et ta enda kuritööd kordab.

Liikluspolitsei pidas Petty 2019. aastal Beverly Hillsis kinni ning avastasid, et ta on New Yorgis registreeritud seksuaalkurjategija. Aga seadus nõuab, et ta registreeriks end ka osariigis, kuhu ta kolinud on.

Petty vahistati märtsis 2020, kuna ei olnud end siiamaani registreerinud. Siis mees end süüdi ei tunnistanud ja maksis 100 000 dollarit kautsjoniks.

Nii Petty kui Minaj kaevati eelmisel kuul vägistamiskatse ohvri, 38-aastase Jennifer Hough'i poolt kohtusse. Hough süüdistas paari tema hirmutamises, kui ta süüdistusi tagasi ei võta.

Houghi sõnul on Petty ja Minaj püüdnud alates 2015. aastast tema osas usaldamatust tekitada. Minaj isegi väitis Twitteri postituses, et Oetty ja Hough olid väidetava intsidendi ajal suhtes. Hough aga seda kohtudokumentides eitab.

Houghi sõnul olla Minaj talle pakkunud pool miljonit dollarit, kui ta ametliku avaldusega Petty vastu tehtud vägistamissüüdistused tagasi võtab.